اموزش کیک تولد فانتزی، شکل تنگ ماهی

مواد لازم برای ۱۲-۱۶ نفر

  • کره نرم            ۲۵۰ گرم
  • وانیلین             یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر ریز           ۲۸۰ گرم
  • تخم‌مرغ            ۴ عدد
  • آرد                  ۴۵۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر         ۳ قاشق چایخوری
  • شیر                ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک‌پیمانه)
 
مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای

  • کره                ۱۲۵ گرم
  • پودر شکر         ۲۴۰ گرم
  • آرد ذرت           ۱ قاشق چایخوری
  • شیر               ۲ قاشق سوپخوری
  • وانیلین             یک‌چهارم قاشق چایخوری

 

کیک تولد متفاوت، شبیه تنگ ماهی 
روش تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، گرم کنید و قالب کوچک مافین و قالبی به قطر ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیلین و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حال مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با شیر در دو مرحله به مایه بیفزائید و بعد در هر یک از حفره‌های قالب مافین سه قاشق چایخوری از مایه کیک بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

باقیمانده مایه کیک را در قالب به قطر ۳۰ سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه، در فر بپزید. اکنون کیک‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند. اینک برآمدگی روی کیک بزرگ را ببرید و صاف کنید و قسمت برش خورده را زیر قرار دهید.

حالا آن را به شکل تنگ ماهی برش دهید (مطابق شکل) و با قدری کرم کره‌ای به صفحه کیک بچسبانید. آن‌گاه دو سوم از کرم را به رنگ آبی در آورید. سپس نیمی از باقیمانده آن را سفید رنگ‌آمیزی کنید و نیمی از باقیمانده کرم را به رنگ صورتی در آورید و باقیمانده کرم را زرد رنگ‌آمیزی کنید.

حال کرم آبی رنگ را روی کیک بمالید (مطابق شکل) تا مانند آب به نظر برسد و قسمت بالای آن‌را با کرم سفید رنگ بپوشانید. اینک دو عدد از مافن‌های کوچک را با کرم صورتی رنگ بپوشانید و سه عدد از آنها را با کرم زرد رنگ بپوشانید و آنها را روی کیک در قسمت آبی رنگ بگذارید.

با پاستیل و ژله‌های همرنگ، باله و دم ماهی‌ها را بسازید و از اسمارتیز آبی‌ رنگ برای به وجود آوردن شکل حباب بهره بگیرید و مطابق شکل روی کرم کره‌ای آبی رنگ بگذارید. پایین تنگ ماهی را نیز با آبنبات‌های رنگی و یا شکلات‌های سنگی شکل بیارائید.

روش تهیه کرم کره‌ای:

کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه نیمی از مخلوط پودر شکر و آرد ذرت را همراه با شیر به آن بیفزائید. سپس باقیمانده پودرشکر و آرد ذرت را به کرم اضافه کنید و در آخر وانیلین را بیفزائید.

منبع : niniha

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + نوزده =

در خبرنامه مقالات ما عضو شوید

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید