- شکر ۷۵ گرم
- بادام پوست کنده ۷۰ گرم
- کره ۷۵ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۷۵ گرم
- کرم گاناش به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه کرم پرتقال
- زرده تخم مرغ ۵ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۱۰ گرم
- آرد ذرت ۱۰ گرم
- آب پرتقال ۲۰۰ میلی لیتر
- ژلاتین ۲ ورق
- کره ۳۰ گرم
شکر و بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و بادام را آسیاب کنید. آنگاه کره، وانیل، زرده تخممرغ و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید و سه دایره به قطر ۱۸ سانتیمتر، از آن ببرید. اکنون دایرههای خمیر را روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، بپزید و بگذارید در سینی خنک شوند.
آنگاه لایههای پخته شده را روی ظرف مناسبی بگذارید. کرم گاناش و کرم پرتقال را در دو کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده بریزید و بطور یک درمیان، حلقههائی از هر دو کرم را روی کیک بریزید. به گونهای که روی کیک را کاملا بپوشاند. سپس لایه بعدی را رویش بگذارید و هر دو کرم را رویش بریزید. حالا آخرین لایه کیک را رویش بگذارید و رو و اطراف کیک را با کرم گاناش بپوشانید و با اسمارتیز بیارائید.
روش تهیه کرم پرتقال:
روش تهیه کرم گاناش:
۱۲۵ گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه ۲۰۰ گرم شکلات شیری خرد کرده را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود. سپس کرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سفت شود.
منبع : niniha
[ad_2]