عفونت گوش کودکان، راهی برای درمان

مضرات ژل های آنتی بیوتیک برای درمان عفونت گوش کودکان
شیوع عفونت گوش در دوران کودکی به قدری است که آن را پس از سرماخوردگی در جایگاه دوم مشکلات کودکان قرار داده است. محققان می‌گویند، استفاده از ژل‌های آنتی‌بیوتیک می‌تواند این مشکل را افزایش دهد.

عفونت گوش در کودکان، امری شایع و با علائمی همچون درد شدید در گوش، اختلالات خواب و تب همراه است. وقتی مایعات و سیالات پشت پرده گوش کودک به دام می‌افتند، عفونت بروز می‌کند و اغلب نیز کودکان بین ۶ ماهه تا ۳ ساله مستعد ابتلا به آن هستند.

محققان می‌گویند از آن‌جا که دریافت داروهای خوراکی آنتی‌بیوتیک، والدین کودکان خردسال را دچار زحمت می‌کند، آنها معمولا ترجیح می‌دهند از ژل‌های آنتی‌بیوتیک برای استفاده درمانی در زمان بروز بیماری کودکشان، بویژه برای مقابله با عفونت گوش میانی، استفاده کنند. بر همین اساس ژل‌های جدید روزبروز جای بیشتری در میان داروها برای خود باز می‌کنند. اما بتازگی معلوم شده که چنین رویکردی ممکن است سبب گسترش عفونت‌های گوش و بدتر از آن، بروز مقاومت دارویی در برابر عفونت شود.

این نظر پس از آن اعلام شد که محققان، اطلاعاتی در این زمینه را در بیمارستان کودکان بوستون در امریکا مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند که درمان ناقص و عود مکرر گوش میانی (اوتیت میانی) در ۴۰ درصد از کودکان، ۴ بار یا بیشتر بروز کرده است. دوز بالای آنتی‌بیوتیک برای گوش، عوارض جانبی دارویی نیز، همچون اسهال، جوشدانه، و برفک دهانی را شایع می‌کند.

منبع : niniha

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 7 =

در خبرنامه مقالات ما عضو شوید

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید