طرز تهیه کیک تولد، شبیه به ماهی

 آموزش کیک تولد فانتزی، ماهی بازیگوش
مواد لازم

  • تخم مرغ     ۳ عدد
  • کره نرم شده     ۲۰۰ گرم
  • شکر دانه ریز     ۱۵۰ گرم
  • شیر     ۱۲۵ میلی لیتر
  • آرد     ۱۸۵ گرم
  • بیکینگ پودر     یک و یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی     ۱ قاشق چایخوری
  • موز پوره کرده     ۱ عدد
  • گردوی برشته و خرد کرده     ۱۰۰ گرم
  • رنگ صورتی خوراکی     چند قطره
  • رنگ سبز خوراکی     چند قطره
  • خمیر فوندانت     به میزان لازم

 

روش تهیه
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۱۲ تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و یک قالب به قطر ۱۸ سانتیمتر را چرب کنید. آن‌گاه تخم مرغ‌ها، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شیر را افزوده و مخلوط سازید. حالا آرد، بیکینگ پودر و کره بادام زمینی را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط سازید. اکنون موز و گردو را بیفزائید و مایه کیک را بین قالب‌های مافین و قالب کیک تقسیم کنید. کیک‌ها را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنک کنید.حالا کیک گرد را دو نیم کنید و روی نیمه‌های کیک را با کرم کره‌ای زرد رنگ بپوشانید. کیک‌ها را مانند تصویر روی تخته مخصوص کیک بچینید تا به شکل ماهی درآید و از تصویر کمک بگیرید و روی مافین‌ها را با کرم کره‌ای که با رنگ  صورتی و سبز مخلوط کرده‌اید بیارائید. اینک با خمیر فوندانت برای ماهی چشم و باله بگذارید.

یادآوری۱:

برای تهیه کرم کره‌ای؛ ۲۵۰ گرم کره نرم را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. آن‌گاه ۴۸۰ گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم یکدستی حاصل شود. اکنون ۲ قاشق سوپخوری شیر را اضافه نمائید و مخلوط کنید.  

یادآوری۲ :

خمیر فوندانت را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع : niniha

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − نه =

در خبرنامه مقالات ما عضو شوید

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید