مواد لازم
- کره ۲۵۰ گرم
- شکرریز ۲۵۰ گرم
- پوست پرتقال رنده کرده یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ همزده ۵ عدد
- آرد ۳۰۰ گرم
- آرد ذرت ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- کشمش طلایی ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تزئین کیک:
- خمیر مارسیپان حدود نیم کیلوگرم
- خمیر فوندانت حدود ۷۵ گرم
- مارمالاد زردآلو حدود ۴ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت:
- ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
- آب سه و یکدوم قاشق سوپخوری
- گلیسیرین ۲ قاشق چایخوری
- گلوکز ۲ قاشق سوپخوری
- پودر شکر الککرده ۴۸۰ گرم
- اسانس دلخواه به میزان لازم
روش تهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست پرتقال را بیفزایید و مخلوط کنید. سپس تخممرغها را کمکم به مایه اضافه کنید و آن را پیوسته هم بزنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایه بیفزایید. کشمش را در آب گرم بریزید و ده دقیقه آن را بخیسانید.
اکنون کشمش را در صافی بریزید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود. آن را درون مایه کیک بریزید و مخلوط کنید. اینک مایه فراهم کرده رادر قالب دارای کاغذ روغنی، به قطر ۲۳ سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم شده با دمای ۱۶۰درجه سانتیگراد، بپزید بعد از ۵ دقیقه، کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شود.
برای این کیک شما نیاز به تهیه سه کیک در سه اندازه با همین روش پخت دارید. حال رو و اطراف کیکها مارمالاد زردآلو بمالید، خمیر مارسیپان را روی سطح پودر شکر پاشیده به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید، خمیر را دور وردنه بپیچید و روی کیکها پهن نمایید.
سپس روی خمیر مارسیپان نیز مارمالاد زردآلو بمالید و این بار خمیر فوندانت صورتی رنگ را روی سطح پودر شکر پاشیده، باز کنید و روی کیکها بیندازید. اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و کیکها را صاف و مرتب کنید. اکنون کیکها را روی هم بگذارید تخته مخصوص بگذارید و با لولههائی از خمیر فوندانت بیارائید. حالا از خمیر فوندانت لوله کرده مانند عکس گل بسازید و کیک را با آن بیارائید.
روش تهیه خمیر فوندانت
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. آنگاه گلیسیرین و گلوکز را بیفزائید و این مایه را درون پودر شکر الک کرده بریزید، اسانس را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را روی سطح پودر شکر پاشیده، ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید. برای جلوگیری از خشک شدن خمیر، آن را در کیسه نایلونی نگهدارید. اینک خمیر را صورتی کنید.
یادآوری ۱: مارمالاد زردآلو را گرم کنید و بعد آن را صاف نمایید. سپس مایه صاف شده مارمالاد زردآلو را روی کیک بمالید.
یادآوری۲: خمیر مارسیپان را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
منبع : niniha
[ad_2]