شهرزاد:پختن شیرینی های مختلف به شما کمک میکند تا هم برای خانواده تنقلات خوشمزه درست کنید هم سرگرم شوید. بنابراین ببینید می توانید این شیرینی را بپزید یا نه؟
شیرینی زنبور عسل با کره بادامزمینی
مدت زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
کل زمان مورد نیاز: ۳۰ دقیقه
برای ۱۵ نفر، هر نفر دو عدد زنبور عسل
مواد لازم
کره یا مارگارین نرم شده: یکچهارم فنجان یا نصف یک کره ۱۰۰ گرمی
کره بادامزمینی: یک فنجان
پودر قند: یک فنجان
بیسکوئیت که به صورت بسیار ریز خرد شده باشد: یکونیم فنجان
شکلات تیره: ۵۰ گرم
بادام ورقه شده و بو داده: یکسوم فنجان
ترافلهای رنگارنگ(نوعی قند تزئینی ریز): مقداری
طرز تهیه
کره، کره بادامزمینی و پودر قند را با همزن برقی و با درجه متوسط در کاسه بزرگی بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. بیسکوئیتها را به مواد افزوده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را برداشته و آن را در دست به صورت یک بیضی به قطر ۵/۲ سانتیمتر درآورید تا شبیه بدن زنبور عسل شود. اینکار را با بقیه مخلوط نیز انجام دهید تا «زنبور»های زیادی درست شود.
شکلات را آب کرده، آن را در قیف ساده بریزید و خطهایی مانند خطهای بدن زنبور عسل را روی بدن زنبور بکشید. بادامهای ورقه شده را به عنوان «بال«های آنها در دو طرف قسمت بالای بدن زنبورها فرو کنید و با مقداری شکلات و ترافلهای کوچک رنگی، برای آنها چشم بگذارید.
توجه: میتوانید زنبورهای آماده شده را به صورت شل و آزاد در کیسه محافظ غذا بپیچید و مدت سه روز در یخچال نگهدارید.
منبع : niniha
[ad_2]