آموزش کیک تولد خانگی، مدل پروانه‌ای

مواد لازم کیک کره‌ای

  • کره                         ۵۰۰ گرم
  • شکر                       ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ                   ۸ عدد
  • آرد                          ۶۸۰ گرم
  • وانیل                      یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • رنده پوست پرتقال    ۱ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر             ۳ قاشق چای‌خوری

 

 کیک تولد به شکل پروانه
مواد لازم کرم

  • کره                            ۲۵۰ گرم
  • پودر شکر                     ۴۸۰ گرم
  • شیر                            ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • رنگ‌های مجاز خوراکی     (بنفش، زرد، صورتی، سبز و آبی)
  • اسمارتیز                      صورتی ۳۴ عدد، آبی ۲۶ عدد
  • ترافل                          به میزان لا‌زم
  • اسمارتیز باریک و بلند      ۲ عدد
  • صفحه‌ی زیر کیک          ۴۰×۴۰ سانتیمتر

روش تهیه
مواد را اندازه‌گیری کرده در دمای محیط قرار دهید تا کره کمی نرم شود بعد آنها را با هم مخلوط کنید. ابتدا با دور کند و سپس با دور تند همزن بزنید تا رنگ مواد تغییر کرده و کرم رنگ شود. قالبی عمیق(در ابعاد ۳۰×۳۰) را با روغن جامد یا کره چرب کرده آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بیاندازید و در فری از پیش گرم شده با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.

روش تهیه کرم:

الگو را روی کیک قرار دهید و با سنجاق آن را ثابت کنید و اطراف کیک را طبق الگو برش دهید یک سوم از کرم را به رنگ بنفش رنگ کنید، و یک سوم دیگر را به رنگ زرد درآورید. بقیه‌ی کرم را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت را صورتی و یک قسمت را سبز و قسمت دیگر را آبی رنگ کنید. طبق الگوی پیشنهادی، هر قسمت را با رنگ مورد نظر بپوشانید، و با اسمارتیز و ترافل تزئین کنید. برای شاخک پروانه، یک تکه سیم باریک گلسازی را دور پاستیل بپیچید و شاخک پروانه را روی آن نصب کنید.

منبع : niniha

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 10 =

در خبرنامه مقالات ما عضو شوید

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید