اهمیت صبحانه در یادگیری، بچه پاشو صبحانه ات را بخور!

خوردن صبحانه با مسائل بسیاری در ارتباط است:

-حافظه بهتر

-نمرات بالاتر

-میزان تمرکز بیشتر و تحریک پذیری کمتر

-وزن متعادل‌تر

-تغذیه بهبود یافته

بیدار شو و صبحانه‌ات را بخور

این روزها صبحانه به یکی از چالش‌های مهم تغذیه‌ای در میان والدین تبدیل شده است. معمولا به دلیل عجله داشتن پدر و مادرها یا برنامه‌ی درسی فشرده‌ی فرزندان در هنگام صبح، صبحانه نادیده گرفته می‌شود. اگر واژه‌های “آرام” و “با فراغت خاطر” قادر به توصیف برنامه‌ی صبح‌های شما نیستند، بهتر است وقت بیشتری را به برنامه‌های تغذیه‌ای صبحگاه اختصاص دهید و انسجام غذایی لازم را به وعده‌ی صبحانه‌ی فرزندتان ببخشید.

روش‌هایی آسان برای تهیه‌ ی صبحانه

چه در حال آماده کردن صبحانه‌ای ساده باشید یا صبحانه‌ای پر و پیمان، مهم این است که مواد مغذی لازم در صبحانه موجود باشد. در هر صورت، خوردن هر نوع صبحانه‌ای بهتر از صبحانه نخوردن است. چه یک لیوان شیر کم چرب و یک تکه نان تست، یا یک صبحانه‌ی شاهانه.

نکات زیر برای غنی کردن صبحانه و سالم بودن آن بسیار مفید خواهد بود:

برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید

به خاطر داشته باشید که غذا خوردن در کنار خانواده بسیار مسرت‌بخش و مفید است اما خوردن صبحانه، هر روز صبح در کنار فرزندان برای بیشتر پدر و مادرها بسیار دور از ذهن به نظر می‌رسد. مسئله این جا است که باید زمان مناسب و کافی را برای صبحانه‌ای در آرامش و بدون استرس برای فرزندان‌مان فراهم کنیم. به خصوص در مورد نوزادان و نوپاها بسیار مهم است که وقت کافی برای غذا دادن به آن‌ها اختصاص داده شود.

پیش از رفتن به رختخواب در مورد صبحانه‌ی فردا برنامه‌ریزی کنید

در واقع، آینده‌نگر باشید. همچون دیگر ابعاد غذا دادن به کودک در طول روز، برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده برای صبحانه نیز می‌تواند قدم بزرگی برای خوردن صبحانه‌ای سالم باشد. آب‌پز کردن تخم مرغ‌ها یا آماده کردن غذای صبحانه‌ی سردی که مورد علاقه‌ی فرزندتان است به همراه تکه‌های میوه‌ای که از شب قبل آماده کرده‌اید می‌تواند نقش موثری در خوردن یک صبحانه‌ی سالم ایفا کند. اگر همه چیز از قبل آماده و برنامه‌ریزی شده باشد دیگر نیازی نیست فرزندتان بدون خوردن صبحانه یا با گذاشتن یک لقمه نان و پنیر در کیف خود از خانه خارج شود.

صبحانه‌ را بردار و برو

اگر در برنامه‌ی روزانه‌ی شما به حدی وقت وجود ندارد که بتوانید صبحانه را در خانه بخورید، بهتر است مجموعه‌ای از مواد غذایی مغذی را که قادر به بسته‌بندی آن‌ها هستید از قبل آماده کنید. علاوه بر تخم مرغ آب‌پز، می‌توانید از دیگر غذاهای سالم مثل سیب، مافین‌های خانگی یا نان شیرینی کم چرب استفاده کنید.

از خواب کافی فرزند خود اطمینان حاصل کنید

با توجه به سن فرزندتان، اطمینان پیدا کنید که او به موقع به رختخواب می‌رود تا در هنگام صبح به موقع بیدار شود و بتواند بدون استرس صبحانه بخورد. فرزندتان در هر سنی که باشد، اگر خسته باشد بدخلق می‌شود و بچه‌های بدخلق حاضر نیستند با حوصله سر میز صبحانه بنشینند و برای آن وقت بگذارند. علاوه بر این، خواب کافی نقش مهمی در سلامت بچه‌ها ایفا می‌کند.

افق‌های دید خود را وسعت ببخشید

بدون شک، انتخاب صبحانه‌ی مناسب با توجه به سن و سلیقه‌ی فرزند شما به شدت ذهنتان را درگیر خواهد کرد؛ اما تنها به مواردی که روی بسته‌بندی مواد غذایی صنعتی و بسته بندی شده نوشته شده است اکتفا نکنید و برای انتخاب صبحانه‌ای مناسب، خود را محدود به مواد غذایی مصنوعی ننمایید. پروتئین‌ها، میوه‌ها و سبزیجات و مواد غذایی طبیعی نیز می‌توانند در کنار شیر و غلات صبحانه مورد مصرف قرار گیرند.

به مشاوران مدرسه توجه کنید

از برنامه‌ی پیشنهادی صبحانه‌ی مدرسه یا مهد کودک فرزند خود مطلع شوید. با توجه به این که امروزه در بسیاری از مدارس، صبحانه و مواد غذایی مناسبی برای بچه‌ها در نظر گرفته می‌شود صبحانه خوردن در کنار دوستان، می‌تواند فرزندتان را بیشتر تشویق به مصرف این وعده‌ی غذایی نماید.

منبع : niniha

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در خبرنامه مقالات ما عضو شوید

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید