مواد لازم:
تخممرغ ۶ عدد
شکر ریز ۱۵۰ گرم
شکلات سفید خرد کرده ۸۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
آرد ذرت ۵۰ گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم آیسینگ:
پودر شکر ۶۴۰ گرم
شیر ۱۸۰ میلیلیتر
شکلات شیری رنده کرده ۱۱۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تزئین:
پاستیل رشتهای ۳ عدد
جیلیبیلی ۴۰۰ گرم
آبنبات حلقهای رنگی ۳۲ عدد
روش تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۲۳ سانتیمتری مربع را چرب کنید سپس آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. بطوری که از هر طرف قالب ۵ سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخممرغها و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. بعد شکلات را اضافه کنید.
حالا هر دو آرد و بیکینگپودر را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مایه را در قالب بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید. حالا روی پنجره سیمی برگردانید و بعد از خنک شدن در یخچال قرار دهید. اکنون کیک سرد شده را مطابق تصویر برش بزنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید.
آنگاه در شکلات رنده کرده و پودر نارگیل بغلتانید و مجدداً مانند تصویر با چاقوی تیز به شکل واگنهای لوکوموتیو درآورید. واگنها را با پاستیل رشتهای به هم وصل کنید و با جیلیبیلی پر کنید. از آبنباتهای حلقهای به عنوان چرخ لوکوموتیو استفاده کنید.
روش تهیه آیسینگ:
در ظرف مناسبی، پودر شکر را الک کنید و شیر را بیفزائید. حالا آن را به روش بنماری روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا غلیظ شود.
منبع : niniha
[ad_2]