مسئولیت مسائل را به عهده بگیرد یا از شما حمایت و پشتیبانی کند، تربیت
فرزندان مسئولیت بسیار سنگینی را به شما تحمیل می کند. درمطلب پیش در مورد رفتار کودک بعد از طلاق صحبت کردیم و در ادامه داریم:
مسائل دیگر، مانند
شرایط حضانت، زندگی شما بعد از طلاق را سخت تر و پیچیده تر می کند. کودکان
بعد از طلاق به تادیب و تربیت اصولی و منسجم نیاز دارند.
اکثر کارشناسان بر این باورند که چنانچه مشکل رفتاری در خانه شما اتفاق افتاد، عواقب و پیامد نیز باید در خانه شما اعمال شود. اگر فرزندتان دقیقا قبل از اینکه به خانه والد دیگرش برود بدرفتاری کرده است، وقتی به خانه تان بازگشت او را باید با پیامد کارش مواجه کنید.
ارتباطتان را با همسر سابق تان حفظ کنید.
بهترین
راهنما که چگونه فرزندان تان با طلاق کنار بیایند بستگی به رفتار و برخورد
شما و همسرتان در طی طلاق و حتی بعد از آن دارد. سعی کنید هر وقت نیاز بود
در مورد رفتار فرزندان تان با همسر سابق تان صحبت و مشورت کنید.
برای
مثال، همسرتان نیز باید در جریان نگرانی های فرزندتان و نیز پدیدارشدن
مشکلات رفتاری فرزندتان قرار بگیرد. گفتگو و هم فکری با او برای حل اینگونه
مشکلات می تواند خیلی مفید واقع شود.
تادیب و تربیت همراه با جدیت و ثبات قدم
گاهی اوقات والدین تادیب و تربیت فرزندان را نادیده می گیرند و مورد اغماض قرار می دهند، چون بعد از طلاق احساس بدی دارند. به هر جهت، کودکان دچار فشار روحی حتی از کودکان معمولی به تادیب و تربیت بیشتری نیاز دارند. توجه مثبت بیشتر و اطمینان خاطر بیشتری را برای فرزندتان فراهم کنید.
در تادیب و تربیت تان جدی و ثابت قدم باشید، بنابراین فرزندتان می داند در خانه از او چه انتظار و توقعی دارید. اگر در تربیت تان جدی و ثابت قدم نباشید این می تواند فرزندتان را دچار سردرگمی کند. اگر فرزندانتان بین خانه والدین پس و پیش شوند، آنها باید بدانند وقتی در خانه شما هستند چه انتظاراتی از آنها دارید.
تا جایی که می توانید همانند یک تیم کار کنید
والدینی که همانند یک تیم با هم کار می کنند معمولا در حل و فصل مشکلات رفتاری بعد از طلاق موفق تر هستند. زمانی که همه افرادی که به مشکلی اشراف دارند اقدام به همکاری می کنند، بسیاری از مسائل و مشکلات رفتاری به بهترین شکل حل و فصل می شود و برنامه مدیریت رفتار توسعه یافته تر می شود.
اگر به هر دلیلی شما و همسر سابق تان نمی توانید به مثابه یک گروه با هم کار کنید، بر رفتارهایی که می توانید در خانه تان مورد توجه قرار دهید تمرکز کنید. تمرکز بر آنچه که تحت کنترل دارید می تواند نتایج بهتری را برای فرزندان تان به ارمغان بیاورد.
منبع : niniha
[ad_2]