- کره ۵۰۰ گرم
- شکر ۵۰۰ گرم
- تخممرغ ۸ عدد
- آرد ۶۸۰ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
- کره ۲۵۰ گرم
- پودر شکر ۴۸۰ گرم
- شیر ۴ قاشق سوپخوری
- رنگهای مجاز خوراکی (بنفش، زرد، صورتی، سبز و آبی)
- اسمارتیز صورتی ۳۴ عدد، آبی ۲۶ عدد
- ترافل به میزان لازم
- اسمارتیز باریک و بلند ۲ عدد
- صفحهی زیر کیک ۴۰×۴۰ سانتیمتر
روش تهیه
مواد را اندازهگیری کرده در دمای محیط قرار دهید تا کره کمی نرم شود بعد آنها را با هم مخلوط کنید. ابتدا با دور کند و سپس با دور تند همزن بزنید تا رنگ مواد تغییر کرده و کرم رنگ شود. قالبی عمیق(در ابعاد ۳۰×۳۰) را با روغن جامد یا کره چرب کرده آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بیاندازید و در فری از پیش گرم شده با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.
روش تهیه کرم:
الگو را روی کیک قرار دهید و با سنجاق آن را ثابت کنید و اطراف کیک را طبق الگو برش دهید یک سوم از کرم را به رنگ بنفش رنگ کنید، و یک سوم دیگر را به رنگ زرد درآورید. بقیهی کرم را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت را صورتی و یک قسمت را سبز و قسمت دیگر را آبی رنگ کنید. طبق الگوی پیشنهادی، هر قسمت را با رنگ مورد نظر بپوشانید، و با اسمارتیز و ترافل تزئین کنید. برای شاخک پروانه، یک تکه سیم باریک گلسازی را دور پاستیل بپیچید و شاخک پروانه را روی آن نصب کنید.
منبع : niniha
[ad_2]