از اصلیترین جنبههای تربیتی برای بزرگ کردن کودکان، موضوع صحیح صحبت کردن با کودکان است. کودکانی که با آنها به وضوح صحبت شود و از ابتدای نوزادی ارتباط چشم و زبانی زیادی با اونها برقرار شود، بیشتر از سایر کودکان حرف زدن رو یاد میگیرند، باهوشتر بوده و در مدرسه موفقتر هستند. پژوهشها نشان داده که هرچه با کودک بیشتر حرف زده شود و کودک مورد خطاب قرار بگیرد، آن کودک باهوشتر خواهد بود و در آینده امکان برقراری ارتباطاتش هم قویتر میشود.
راه حل برای صحبت کردن صحیح با کودکان چیست؟
نوزادتان را بزرگ بدانید
این جمله به این مفهوم نیست که از نوزادتان انتظار بیش از حد داشته باشید. تنها کافیه از دوره جنینی تا هر زمان که در کنار شماست، به او به چشم فردی کاملا هوشیار، عاقل و باهوش نگاه کنید. کودکان برخلاف طاهرشان، همه چیز را میشوند و درک می کنند. به همین جهت از کلمات خوب و مثبت استفاده کنید و نظرتان را با آنها به اشتراک بذارید.
روی آوردن به موسیقی
با موسیقی میتوانید راحتتر با کودک ارتباط برقرار کنید. توصیه میشود به جای لالایی، موسیقی های ویژه کودکان و حتی نواختن یه ساز کمک بگیرید.
اهمیت صحبت کردن با کودک
هشتاد درصد رشد فیزیکی مغز کودک طی ۳ سال اول رخ میده. همانگونه که مغز کودک بزرگتر میشود، ارتباطات آنها هم گستردهتر میشود؛ نیاز به فکر کردن، یادگیری و پردازش اطلاعات و… . این ارتباطات با سرعت فوق العاده زیادی، در چند سال اول شکل میگیرد. صحبت کردن با کودک، این ارتباطات که بخش های مهمی از مغز و زبان را تشکیل میدهد را تقویت میکند. این فرایند میتواند مهارتهای زبان آینده کودکتان و توانایی کلی آنها را برای یادگیری تقویت کند.
توصیه میشود والدین هنگامیکه در حال انجام کار خاصی مثل لباس پوشاندن به کودک یا حمام کردن کودک هستند، برای کودک توضیح بدهند که در حال انجام چه کاری هستند. مهارتهای زبانی و گفتاری در کودکان با رشد و پیشرفت سنی با سرعت زیادی رشد کرده و گسترش مهارت های اصلی گفتاری تا سنین ۸ و ۹ سالگی ادامه پیدا می کند.
منبع : niniha
[ad_2]